Open Circle SolutionsStandnr: 8 Hoofdactiviteit: Bij Open Circle Solutions helpen wij onze klanten de enorme potentie van data om te zetten in waarde.

“Van alle bedrijven in Nederland maakt slechts 19% gebruik van Big data analyses. Van deze 19% gebruikt slechts één op de tien ook nog externe data bronnen.” (Bron: CBS). Waar veel ondernemers een uitdaging in zien is hoe er waarde uit data gehaald kan worden. Daarnaast besteedt meer dan de helft van de ondernemers niet of nauwelijks aandacht aan datamanagement. Open Circle Solutions helpt bedrijven met het halen van waarde uit hun (interne en externe) data. Wij doen dit in nauwe samenwerking met de klant. Waarin wij het gehele proces begeleiden van het opstellen van de business cases, het verzamelen en het daadwerkelijk analyseren van de data.

Wij geloven in het bieden van oplossingen, daarom helpen we niet alleen met het neerzetten van het Hadoop platform, maar ook bij het analyseren van de data. Onze Data Scientists ondersteunen bij het uitzoeken van wat Big Data voor uw organisatie kan betekenen. Veel kennis is vaak al onbewust aanwezig binnen de organisatie: onze Data Scientists zetten deze kennis om naar concrete Big Data vraagstukken en gaan hier vervolgens mee aan de slag.

Betekent dit dan het einde van het traditionele Data Warehouse? Wat ons betreft zeker niet. Beide platformen hebben hun eigen kracht, juist de combinatie van de twee kan interessante en vernieuwende inzichten opleveren. Om de volledige potentie eruit te kunnen halen is het belangrijk om na te denken over een goede architectuur. Onze architecten combineren een uitgebreide kennis van traditionele Business Intelligence met de laatste technologieën op het gebied van Big Data.

Regelmatig leggen we in simpele tutorials relevante onderwerpen en technieken toe.
Deze kun je hier bekijken.

Geïnteresseerd om uit te zoeken wat Big Data voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 40 304 1330 of info@opencirclesolutions.com.http://www.opencirclesolutions.nlPlatinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
Altares Dun & Bradstreet
Alteryx MicroStrategy Information Builders Dataiku
Baaz Frankwatching Online Retailer WINMAG Pro ICT Magazine Retailtrends ICT/zorg BI-Platform DataFloq