Op- en afbouwtijden

In de opbouwtijden wordt er een onderscheid gemaakt tussen exposanten met eigen standbouw en exposanten met standaard standbouw geleverd door OGZ.

Opbouwtijden Eigen Standbouw

Dinsdag 19 september 2017 09.00 – 19.00 uur
Woensdag 21 september 2016 08.00 – 10.00 uur

Op woensdag alleen handzame goederen via de Hoofdentree. Roldeuren en nooddeuren zijn op woensdagochtend niet te gebruiken.

Indien u groot en/of zwaar materieel heeft, gelieve voorafgaand aan de opbouw door te geven aan de organisatie in verband met de planning. Niet aangekondigd groot en/of zwaar materieel kan niet geplaatst worden.

Belangrijk: bij eigen standbouw bent u verplicht om op dinsdag 19 september uiterlijk om 10.00 uur aan te vangen met de opbouw. Dit i.v.m. onze planning.

Contactpersonen: Loes van de Kimmenade

Opbouwtijden Inrichting bij Standaard Standbouw

Dinsdag 19 september 2017 15.00 – 19.00 uur 
Woensdag 20 september 2017 08.00 – 10.00 uur

Op woensdag alleen handzame goederen via de Hoofdentree. Roldeuren en nooddeuren zijn op woensdagochtend niet te gebruiken.

Indien u groot en/of zwaar materieel heeft, gelieve dat voorafgaand aan de opbouw door te geven aan de organisatie in verband met de planning. Niet aangekondigd groot en/of zwaar materieel kan niet geplaatst worden.

Contactpersonen: Loes van de Kimmenade

Afbouw

De afbouw vangt aan op donderdag 21 september om 17.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Om 22.00 uur moet Hal 4 geheel leeg zijn.

Het is van het grootste belang bij eigen standbouw, dat u uw standbouwer hierover goed informeert. Al het materieel dat op donderdag nacht om 24.00 uur nog aanwezig is in Hal 4, zal door de afdeling schoonmaak van de Jaarbeurs eigenhandig worden verwijderd c.q. gesloopt.

De kosten die hiermee gemoeid zijn, zullen dan aan u worden doorberekend.

 


Platinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
Altares Dun & Bradstreet
Dataiku Alteryx Information Builders MicroStrategy
Baaz WINMAG Pro DataFloq Online Retailer Retailtrends Frankwatching ICT Magazine ICT/zorg BI-Platform