Visit Connect

Uiteraard kunt u tijdens Big Data Expo gericht en eenvoudig data verzamelen van de voor u interessante contacten die uw stand bezoeken. Dit doet u middels Visit Connect: De App om bezoekers te scannen op de beursvloer! 

Met Visit Connect kan je eenvoudig informatie van bezoekers verzamelen door de toegangsbagdes te scannen, met je smartphone of tablet!

Bij deelname is één gratis licentie inbegrepen voor de scan app. Hiermee kan je met één device scannen. 
Met meerdere personen/ apparaten scannen?
Wens je (de app op) meerdere devices te gebruiken kan deze direct geinstalleerd worden via de appstore of playstore. Voor het uitlezen van de gescande gegevens, dient een aanvullende licentie aangeschaft te worden. De kosten hiervoor bedragen € 95,- per licentie.

Wilt u niet met een smart-device scannen?
Wenst u geen gebruik te maken van de app, of heeft u geen geschikt device, dan kunt u tevens een barcodescanner huren voor € 175,-.

Hoe werkt het?

1. Je dient eenmalig de portal te activeren met de link die in de bevestigingsmail staat beschreven.
Heb je deze e-mail niet meer dan kunt u contact opnemen via loes@ogz.nl

Wanneer het portal is geactiveerd kan deze volledig worden afgestemd op de informatie die jullie (organisatie) graag wil hebben van bezoekers. Door de juiste vragen in te stellen kan de gescande bezoekersinformatie succesvol omgezet worden tot lead. Tevens kunnen er targets ingesteld worden of kunnen de leads geexporteerd worden naar Excel.

In dit portal zie je niet alleen de gescande bezoekers. Je kan ook een notitie, foto of voice-memo aan het contact toevoegen! Allemaal direct en snel vanaf je smartphone of tablet.

2. Download de “Visit Connect” app in de App store of Play store en installeer deze op jouw device.
Let op: Log in met een device dat u daadwerkelijk op de beurs gaat gebruiken. 

De Visit Connect app werkt op Apple iPhone / ipads (vanaf IOS 6.0+), Android (2.3+) smartphones en Android tablets (vanaf v3.12) De toevoegingen die je hebt gedaan in het portal, zijn direct zichtbaar in de app.

De App kan op meerdere smartphones en tablets worden gedownload en deze devices kunnen ook direct beginnen met scannen. Wanneer de gescande gegevens uitgelezen moeten worden is de licentie vereist. Mocht je een smartphone of tablet hebben waar de app op geinstalleerd is maar waarmee geen bezoekers zijn gescand dan worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht.

Vragen?

DOWNLOAD hier de Userguide van de Scan App.

Mocht je nog overige vragen hebben omtrent het gebruik van het portal en de app, neem dan contact met ons op.
We zijn je graag van dienst.


Platinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
Altares Dun & Bradstreet
Dataiku MicroStrategy Information Builders Alteryx
Baaz ICT/zorg WINMAG Pro Retailtrends BI-Platform ICT Magazine DataFloq Frankwatching Online Retailer