Waarom deelnemen?

Door deel te nemen aan de Big Data Expo profiteert u van vele voordelen

De eerste twee edities van de Big Data Expo waren een groot succes. Exposanten waren zeer tevreden over de kwaliteit van de bezoekers, de bezoekers waren erg te spreken over het aanbod van de exposanten, de lezingen werden goed bezocht en de kwaliteit van de sprekers was hoog. De lat ligt daarom hoog voor de derde editie.

deelnemen big data expo

Ontmoet potentiële klanten

Er worden 3.500 bezoekers verwacht op de beurs. Nergens anders ontmoet u zoveel potentiële, maar vooral relevante klanten in zo'n korte tijd.

Vergroot uw naamsbekendheid in de markt

Het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de beurs, zorgt ervoor dat deelname aan de Big Data Expo waardevolle brand exposure biedt bij de juiste doelgroep.

Netwerken met bestaande en nieuwe relaties

De Big Data Expo is een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen. Niet alleen ontmoet u bezoekers van de beurs, maar u heeft ook uitgebreid de mogelijkheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met mede-exposanten. Heeft u er ook al eens aan gedacht om bestaande klanten uit te nodigen? U kan als exposant uw relaties online uitnodigen middels uw eigen unieke registratielink en hen voorstellen aan het team en op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf. Nodig ze uit voor een bezoek aan uw stand en versterk bestaande banden!

Nieuwe producten of diensten te lanceren

Heeft u een compleet nieuw product of dienst? Lanceer dit tijdens Big Data Expo. U bereikt in één keer veel potentiële klanten.

Hier mag u toch niet ontbreken? Boek uw stand!


Platinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
DataStax
Microsoft Information Builders SLTN Inter Access
Dutch IT-channel Online Retailer Frankwatching WINMAG Pro BI-Platform Retailtrends European Data Forum 2016, 29-30 June Eindhoven ICT/zorg ICT Magazine DataFloq Executive-People