Organisatie

Big Data Expo is een evenement van Organisatie Groep Zuid B.V. (OGZ)

Als full-service en onafhankelijk organisatiebureau heeft OGZ inmiddels een belangrijke positie ingenomen binnen het beurzenlandschap in Nederland en daarbuiten. Met een klantgerichte benadering hoog in het vaandel en het vanzelfsprekende ‘stapje extra’ krijgen veel organisaties en instellingen ieder jaar weer het ideale podium dat zij wensen om zichzelf te etaleren en te manifesteren.

Daarnaast zet ons jonge en enthousiaste team met professionals zich, dag in dag uit, volledig in om onze klanten optimaal te faciliteren en te ondersteunen. Door steevast de drie OGZ-pijlers Kwaliteit, Meerwaarde en Relevantie in het achterhoofd te houden, maken we de verwachtingen die zowel onze exposanten als ook de bezoekers van onze evenementen bij ons neerleggen meer dan waar.

Ieder jaar weer breidt ons portfolio zich uit met aansprekende producties in diverse branches. Zo zijn daar onze inspirerende e-commerce evenementen, toonaangevende logistieke beurzen, vele coproducties of congressen en bovendien het marktleiderschap in onderwijs gerelateerde beurzen. Door deze verscheidenheid, gecombineerd met onze ervaring van bijna twintig jaar, zijn we in staat ons te onderscheiden en dit te vertalen naar meer rendement voor onze klanten en bezoekers. Samen met gerenommeerde partners leggen we met toewijding en plezier onze lat hoog om in de enerverende evenementenbranche de toon te blijven zetten en onze klanten op maat te bedienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Big Data Expo team

Deelnamemogelijkheden en sponsoring

Accountmanagers
Roy Faas
roy@ogz.nl

Ylona Rooijakkers
ylona@ogz.nl

Exposantenbegeleiding

Facilitair Manager 
Loes van de Kimmenade
loes@ogz.nl

Marketing en sprekersprogramma

Marketing Manager E-Commerce
Richelle Schreurs
richelle@ogz.nl

De Big Data Expo wordt georganiseerd door:
Organisatie Groep Zuid B.V. (OGZ) 
Nuenenseweg 167 
5667 KP Geldrop 
Telefoon: 040 – 280 84 09 
Fax: 040 – 297 94 95 
E-mail: info@bigdata-expo.nl
Website: http://www.ogz.nl

 


Platinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
Altares Dun & Bradstreet
Dataiku Alteryx MicroStrategy Information Builders
Online Retailer DataFloq BI-Platform ICT/zorg Baaz ICT Magazine WINMAG Pro Retailtrends Frankwatching