Big Data: size matters!

Woensdag: 16:15 - 16:45, Keynotezaal A

Leo de Boer zal spreken over de kansen van big data analyses voor verzekeraars, maar ook over de maatschappelijke zorgen die er leven rondom privacy en solidariteit. Het Verbond van Verzekeraars heeft enkele maatregelen voorgesteld om die zorgen te adresseren, waaronder de Solidariteitsmonitor. Hoe is er gereageerd op deze voorstellen? Hoe gaat die Solidariteitsmonitor er uit zien? En dragen dit soort maatregelen bij aan de gewenste maatschappelijke acceptatie van big data analyses?


De lezing is toegevoegd
aan uw premium seats


Platinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
DataStax
Information Builders
Executive-People BI-Platform DataFloq Dutch IT-channel Retailtrends WINMAG Pro European Data Forum 2016, 29-30 June Eindhoven ICT Magazine Frankwatching ICT/zorg