Van Goed naar Goud

Woensdag: 13:15 - 14:00, Keynote

Tijdens zijn presentatie spreekt Marc Lammers enthousiast en vol passie over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen, waarbij hij voorbeelden uit de praktijk weet te vertalen naar bedrijfssituaties. Marc Lammers staat bekend om zijn pakkende uitspraken als ‘van vinken naar vonken’, ‘hoe krijg je het team in de flow’, ‘zonder innovaties word je nooit kampioen’, ‘van feedback naar feedforward’ en ‘van een acht een tien maken’.

De spreker/organisatie heeft de presentatie (nog) niet gedeeld.


De lezing is toegevoegd
aan uw premium seats


Platinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
Altares Dun & Bradstreet
Information Builders Alteryx MicroStrategy Dataiku
ICT/zorg WINMAG Pro DataFloq BI-Platform Frankwatching ICT Magazine Baaz Online Retailer Retailtrends