Van Goed naar Goud

Woensdag: 13:15 - 14:00, Keynote

Tijdens zijn presentatie spreekt Marc Lammers enthousiast en vol passie over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen, waarbij hij voorbeelden uit de praktijk weet te vertalen naar bedrijfssituaties. Marc Lammers staat bekend om zijn pakkende uitspraken als ‘van vinken naar vonken’, ‘hoe krijg je het team in de flow’, ‘zonder innovaties word je nooit kampioen’, ‘van feedback naar feedforward’ en ‘van een acht een tien maken’.

Wilt u bij deze lezing zeker zijn van een zitplaats?
Boek dan nu een premium seat door op onderstaande button te klikken

De lezing is toegevoegd
aan uw premium seats


Platinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
DataStax
Alteryx MicroStrategy Information Builders SAS Atos Microsoft SLTN Inter Access
Frankwatching DataFloq ICT/zorg Baaz BI-Platform Online Retailer Retailtrends WINMAG Pro ICT Magazine