Advanced Programs

Advanced Programs

Met veel enthousiasme neemt Advanced Programs voor de derde keer op rij deel aan de Big Data Expo 2018. Met onze Data Platform en Analytics oplossingen informeren onze consultants en professionals de bezoekers van de Big Data Expo ook dit jaar weer graag over onze visie in het aanpakken van Data Integratie en Data Science uitdagingen. 

De juiste beslissingen nemen en inspelen op de toekomstige vraag beginnen met het verkrijgen van inzicht in de juiste data. Onze innovatieve activiteiten zijn gericht op het slim verzamelen, analyseren en inzetten van data op een snelle en efficiënte manier. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste technieken op gebied van Machine Learning, Predicitive Analytics, Visual Analytics en Data Mining. Advanced Programs stelt hiermee iedere klant in staat om bedrijfsprocessen te verbeteren en waardevolle inzichten te verkrijgen met behulp van data.

Het snel en flexibel kunnen beschikken over de groeiende hoeveelheid data is hierin evident. De Data Platform oplossingen van Advanced Programs helpen klanten bij het inrichten, optimaliseren en ontsluiten van databronnen. Onze oplossingen omarmen nieuwe technologische ontwikkelingen en inzichten, zoals data virtualisatie en logica datawarehouse concepten. Juist met het oog op bestaande omgevingen, on-premise dan wel cloud georiënteerd. Advanced Programs maakt het daarmee voor bedrijven mogelijk om hun bestaande infrastructuur uit te breiden met nieuwe relevante databronnen en functionaliteiten.

Het is onze ambitie met bezoekers in gesprek te komen om onze laagdrempelige, pragmatische en efficiënte werkwijze te bespreken. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd op onze stand 64, om met ons en onze partner Data Virtuality een goed gesprek te voeren. Onder het genot van een goede koffie!