Tech demos

Nieuw: Tech Demo zaal

Altijd al uw nieuwste technologie of software uitgebreid willen demonstreren aan een geïnteresseerd publiek? Dit jaar host Big Data Expo voor het eerst de Tech Demo zaal. Een aparte ruimte waar u, weg van de hectiek van de beursvloer, een diepgaande, interactieve demonstratie kan geven van uw technologie.

Uw product is misschien wel de beste in zijn soort. Maar zonder dit op effectieve wijze aan uw publiek te presenteren en de waarde aan te tonen zal uw publiek het niet omarmen. Laat het belang van uw oplossing zien door een overtuigende demo te geven van uw technologie, waarin de problemen en dagelijkse praktijk van uw ideale doelgroep centraal staan. Laat tijdens uw demo zien hoe uw product de beste oplossing voor die problemen is. De Tech Demo zaal is een compleet ingerichte zaal die te reserveren is in blokken van 1 uur. Zo biedt u eenvoudig een eigen programma aan waarin uw technologie centraal staat.

Request brochure

After completing the form, you will receive a digital brochure and one of our experts will contact you for a customized solution.

CAN WE HELP YOU?

For further information or a tailored advice you can contact us.

BDE kunnen wij u helpen

Or contact us by phone: +31 (0)40 - 280 8409