Build & facilitate platform/community to understand end-consumers

THU 15:10 - 15:40

Lecture hall 7

ALTEN Nederland

Shimano Fishing's objective is to get/stay in contact with the end-consumer to understand the usage/needs of fishers in Europe and facilitate a platform to exchange experiences between them. Within short leadtime, making use of standards and right combination of expertise this objective was achieved.

 • Theme
  Digital Innovation

  Voor retailers is het een tijdperk waarin het hollen is van de ene naar de andere verandering. E-commerce trends verdringen zich om een plek in de spotlight, maar ondertussen dienen retailers zich ook op andere vlakken te ontwikkelen. Digitale innovatie lijkt de sleutel tot succes in een veranderend winkellandschap vol consumenten die zich steeds minder voorspelbaar lijken te gedragen. Het thema Digital Innovation, één van de onderwerpen tijdens het programma van de Big Data Expo, is misschien wel actueler dan ooit.

  Visitor target group
  Verantwoordelijk zijn voor een niet data gerelateerd team

  Deze lezing gaat in op het resultaat van de data analyse. Er wordt uitgelegd wat er is geanalyseerd en wat dit heeft opgeleverd? Hierbij wordt de diepte ingegaan en worden er inzichten, resultaten, advies en strategieën op hoog niveau gedeeld.

  Deze lezing is bedoeld voor bezoekers die: verantwoordelijk zijn voor een niet data gerelateerd team, zoals o.a.; marketing managers en teamleiders.