‘The Future Explorer’

THU 11:15 - 11:45

This is a 2018 presentation

De Toekomst Verkenner is een ‘award winning’ innovatie van PGGM, die in een rap temp doorontwikkeling naar een platform maakt.

In zijn presentatie zal Mladen Sančanin vertellen hoe PGGM real time data en algoritmes heeft ingezet om dit platform te bouwen en hoe PGGM innovaties vanuit haar ‘Big Data Lab’ ondersteunt?

In een half uur worden veel ervaringen gedeeld over het opzetten van innovatieprojecten gebruik makend van data en het inrichten van data lab in een corporate omgeving.

This lecture is made possible by Infotopics.

  • Theme
    Data Science

    Organisaties beschikken al over extreem veel data. De grote uitdaging zit erin om met de beschikbare data waarde toe te voegen aan een proces of klanttraject. Data science is daarvoor uitstekend geschikt. Finance en het voorspellen van consumentenbehoeften zijn twee gebieden waarop data science effectief is toe te passen. De investering loont sowieso, want beschikt een organisatie over meer inzicht, dan zijn ook slimmere keuzes te maken. Het thema data science neemt precies hierom een steeds prominentere rol in tijdens de Big Data Expo.