Bezoek de Data Insights Conference op 5 oktober in Jaarbeurs Supernova

Ontdek hoe jij data laat renderen | Data Insights Conference

Een dag vol inspirerende sessies op 5 oktober in Jaarbeurs Supernova

Data ontsluit zich steeds makkelijker en gestructureerder. Organisaties gaan steeds meer op basis van data werken en beslissingen maken. Maar hoe zorg je er voor dat deze data leidt tot nieuwe inzichten, applicaties en innovaties en uiteindelijk tot waardevermeerdering?
 
De Data Insights Conference brengt vraag en oplossing samen door middel van inspirerende lezingen over succesvolle projecten en geeft belangrijke learnings mee. Tijdens deze eendaagse conferentie komen verschillende professionals en managers vanuit de business en de data-teams samen om inspiratie en een oplossing te vinden op hun vraagstukken, onder andere op het gebied van het creëren van waarde en het krijgen van actionable inzichten uit data.

De ticketverkoop voor de Data Insights Conference is gestart. Ga naar de website voor meer info en tickets. 

Meer informatie

Data Insights Conference brengt business- en data-teams samen

Om inzichten uit data uiteindelijk om te zetten naar waardevermeerdering voor je organisatie, is een duidelijke afstemming tussen business- en data-teams cruciaal. De Data Insights Conference brengt de vraag vanuit business-teams en oplossing van data-teams samen tijdens verschillende inspirerende keynotes en parallelsessies. Op het podium vind je onder meer sprekers van Picnic, GoDataDriven, bol.com, DPG Media, LINKIT e.a., en Frans Feldberg zal de dag afsluiten met een plenaire sessie!

Bezoek het congres en vind oplossingen op het gebied van het creëren van waarde en het krijgen van actionable inzichten uit data.

Naar de website

Bezoek het congres met inspirerende lezingen van onder meer Frans Feldberg!