Data Platform

Hieronder een overzicht van exposanten op het gebied van data platform.

Stand 47, 74 en 81
 

Infotopics

Het is onze missie organisaties, afdelingen en bovenal mensen te helpen bij het verkrijgen van inzicht en het beantwoorden van vragen op basis van data. Data in de handen van de ‘gewone’ business user, die de datapatronen ziet, begrijpt en direct kan relateren aan zijn of haar vakgebied.

Stand 47
 

Tableau

bleau helpt mensen data te bekijken en begrijpen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van visual analytics, deel uw werk en help anderen om data om te zetten in praktische inzichten.

Stand 35
 

Attunity

Attunity is een pionier in de beschikbaarheid van heterogene gegevens. Onze software stelt u in staat behendigheid te bereiken, gegevens voor analyses te optimaliseren en de afhankelijkheid van ontwikkelaars te verminderen.

Stand 36
 

Data iku

Dataiku is the centralized data platform that moves businesses along their data journey from analytics at scale to enterprise AI. By providing a common ground for data experts and explorers, a repository of best practices, shortcuts to machine learning and AI deployment/management, and a centralized, controlled environment, Dataiku is the catalyst for data-powered companies.

Stand 81
 

Alteryx

Alteryx, Inc. is a leader in self-service data analytics. Alteryx Analytics provides analysts the unique ability to easily prep, blend, and analyze all of their data using a repeatable workflow, then deploy and share analytics at scale for deeper insights in hours, not weeks.

Stand 64
 

advanced programs

Advanced Programs levert een unieke combinatie van Data Science, Data Platform en Managed Services. Dit doen wij door het leveren van meerwaarde met data en het uiteindelijk kunnen operationaliseren van Analytics.

Bekijk onze Data Software exposanten


data software

Bekijk exposanten

Bekijk onze Data Consultancy exposanten

Data software

Bekijk exposanten

Bekijk onze Business Intelligence exposanten

business intilligence

Bekijk exposanten