Overzicht bde19

Big Data Expo

De hoeveelheid data blijft enorm groeien, verandert continu en is vaak ongestructureerd. Er is dan ook veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context). Met data kunnen we immers bepalen wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan. Wij van de Big Data Expo helpen jou dan ook graag nieuwe inzichten te vergaren. Daarnaast inspireren we je graag met de vele mogelijkheden die data biedt en laten je graag nieuwe oplossingen zien waar je direct mee aan de slag kunt.

De tweedaagse Big Data Expo heeft als doel mensen en kennis samen te brengen, verbonden door het thema big data. Wij brengen met enthousiasme, en onze constante drive voor kennisdeling en innovatie, vraag en aanbod samen.

Exposanten

Op de beursvloer vind je ruim 85 exposanten die hun producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data presenteren.
 

Programma

In maar liefst acht lezingenzalen komen voornamelijk vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aan bod waarbij de bezoeker direct toepasbare tips krijgt. Daarnaast staat er een Keynote-programma centraal waar topsprekers hun visie en lange termijnstrategie zullen presenteren.
Bekijk het programma

Waarom bezoeken?

Haal meer rendement uit jouw data-activiteiten. Ontdek Nederlands grootste aanbod aan big data-oplossingen, ga in gesprek, krijg advies, wissel ervaringen uit en raak helemaal up-to-date in één of twee dagen.

De inschrijvingen voor de Big Data Expo zijn nog niet geopend! Wil jij als eerste weten wanneer de inschrijvingen voor de Big Data Expo opengaan? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!

Houd mij op de hoogte


''Big data heeft de toekomst. Het geeft namelijk inzichten in het verleden en heden, maar juist ook in de toekomst. Het is de basis waardoor jij als persoon en als organisatie de juiste strategische beslissingen kunt nemen én actief bezig kunt zijn met slimme oplossingen en rendementsverbeteringen.''

– Big Data Expo