Auteur: Big Data Expo

De Data Insights Week: 5 mooie webinars uitgelicht!

De Data Insights Week (DIW) staat voor de deur. Van 26 t/m 30 oktober vinden er interactieve online live webinars plaats die jij als data-professional niet kunt missen. Raak geïnspireerd door de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud, AI, Data Science en veel meer! Ruim 40 vooraanstaande data-experts van toonaangevende organisaties bieden jou de inspiratie en handvatten die jij nodig hebt in deze uitdagende tijden waarin bedrijven (noodgedwongen) in een digitale stroomversnelling zijn geraakt. Maar welke experts zijn dat dan? Daarover meer in deze blog.

Buurst - Solving the largest problems for big data on cloud storage today 

Op dinsdag 27 oktober om 15:00 uur gaat Buurst in op de uitdagingen die bedrijven ondervinden als het gaat om data-migraties naar de cloud. De sessie beantwoord vraagstukken op vier gebieden: high-performance applicaties, cloud storage, de migratie van grote hoeveelheden data en de transformatie en overdracht van edge-data. Lees hier meer over deze interessante webinar.

MagnaVersum - Hoe Werkzaak Rivierenland datagedreven werkt met Qlik als strategische tool

Pakkende voorbeelden uit de dagelijkse (Corona) praktijk

In dit webinar op woensdag 28 oktober om 10:00 uur gaat MagnaVersum in op de reis die Werkzaak Rivierenland met MagnaVersum als Data intelligence partner maakte om datagedreven te gaan werken. De situatie na de samenvoeging van de 9 gemeenten in 2016 tot aan de dag van vandaag is een omvangrijk project geweest waarbij telkens verschillende databronnen en tools hand in hand moesten gaan met het dagelijks werk van de medewerkers binnen Werkzaak Rivierenland. Lees hier alles over dit webinar.

Rond -Hoe lowcode waarde toevoegt aan big data: beslisbomen en algoritmes worden de basis voor intelligente planning

Op donderdag 29 oktober om 13:30 uur krijgt Rond het podium. Tijdens dit webinar laat Rond een low code app zien – Flexible Intelligent People Planning Platform (FIP3) genaamd – vol beslisbomen en algoritmes die ongestructureerde data antwoord laten geven op (on)gestelde vragen. Leer alles over FIP3 en wat dit platform voor jou kan betekenen. Klik hier voor meer informatie over dit webinar.

Valid - Vesteda: at home with data

Geen webinar zoals je het kent, maar even iets anders op vrijdag 30 oktober om 10:00 uur. In deze interviewsessie gaan Jelle Vegter en Frank Maes in gesprek over hoe slim gebruik van data organisaties jou helpt om voorop te lopen in hun markt. Ze gaan in op hun visie rondom data, hoe een datamanagement automation oplossing als TimeXtender helpt bij het realiseren van deze visie en vertellen hoe je een data-gedreven organisatie wordt. Lees hier meer over deze bijzondere sessie.

Exclusive Networks - Thales Data protection, bring your own keys

Op de laatste dag (30 oktober) van de DIW om 13:30 uur geeft Exclusive Networks - Thales een webinar over data protection. Het webinar gaat dieper in op hoe jij als bedrijf jouw cloudomgeving beveiligt, waar een steeds meer urgente vraag naar is, gezien we met zijn allen in toenemende mate in de cloud zijn. Exclusive Networks - Thales laat zien welke strategieën passen bij het beschermen van cloud-systemen, data en services. Klik hier om meer te weten te komen over dit webinar.  


Meer weten over welke andere data-experts spreken tijdens de Data Insights Week? Bekijk hier het hele programma. En klik hier om je direct gratis aan te melden!

Data Insights Week Big Data Expo

Reactie toevoegen