Exposanten aan het woord

"Big Data Expo schetst een compleet beeld van wat er in de Benelux op data science gebied gebeurt."

Alexander van Eerden - Oprichter en CEO bij Building Blocks

Voor Building Blocks is de Big Data Expo een goede kans om een paar doelstellingen te verwezenlijken. “We kunnen er aan onze naamsbekendheid werken in een gebied waarin we relevante bezoekers tegenkomen. Het is een mooie gelegenheid om bedrijven die met vragen zitten te helpen bij het beantwoorden ervan. Tenslotte helpt de Big Data Expo ook bij onze arbeidsmarktpropositie.

Lees verder

"Big Data Expo is inspirerend door de combinatie van business en techniek"


Jeroen Vlek - CTO bij Anchormen


“Ons doel tijdens de Big Data Expo is om mensen de ogen te openen voor de mogelijkheden die data bieden. Het werkgebied omvat steeds meer voorbeelden van hoe data de wereld verandert, hoe dit leidt tot nieuwe inzichten en tot welke kansen een laag van kunstmatige intelligentie kan leiden”

Lees verder

"Data science wereld verzamelt zich in Utrecht"

Walter van der Scheer - Chief Marketing GoDataDriven

“De Big Data Expo zorgt ervoor dat in een paar dagen tijd de hele data science wereld in Utrecht aanwezig is en deze bovendien de kans krijgt om zich te informeren en om te netwerken. Wat dat betreft is het evenement ongeëvenaard.” Een deel van de door GoDataDriven georganiseerde presentaties zal ingaan op use cases, waaronder een disruptive case zoals Picnic, maar op de manier waarop bedrijven data toepassingen kunnen inzetten bij het verbeteren van bedrijfsprocessen en het inspelen op opkomende technologie.

Lees verder

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Kunnen wij u helpen?

Of neem telefonisch contact op: +31 (0)40 - 280 8409