Active Professionals

Active Professionals

Active Professionals is dé partner voor alle intelligence vraagstukken in uw organisatie. Met onze Sustainability Intelligence helpen wij doelstellingen binnen het circulaire domein te realiseren; met onze Operational Intelligence oplossing krijgt u inzicht in uw infrastructuur door de informatie die wij uit uw logfiles ‘lezen’; en met onze Business Intelligence oplossing krijgt u inzicht in de KPI’s en bent u beter in staat de processen efficiënt en effectief in te richten.

Met onze BI tools van Qlik® helpen we u met slimmer zakendoen! 
Niet voor niets is onze visie: ”Informatie creëert Informatiebehoefte”.

Met het team voert Active Professionals volledige projecten uit voor onze opdrachtgevers; van het leveren van de software, de KPI inventarisatie tot en met development en designing van de Qlik apps, het geven van workshops en het uitvoeren van health checks op bestaande Qlik omgevingen.

Daarnaast worden onze consultants ingezet bij opdrachtgevers die bepaalde expertise niet in huis hebben of tijdelijke ondercapaciteit hebben.
Op dit moment doet Active Professionals dit voor meer dan 250 opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers bevinden zich o.a. in de branches: Afval en Milieu, Transport & Logistiek en (semi) Overheid.

Onze ervaren en gemotiveerde consultants zijn direct inzetbaar, we kennen immers uw branche, cultuur, onderwerpen en systemen. Door onze jarenlange ervaring, ons netwerk en ‘ACT’ mentaliteit kunnen wij uw capaciteitsvraag snel en met de beste kandidaat invullen.

Active Professionals kenmerkt zich door haar no-nonsense mentaliteit en de kwaliteit die hoog in het vaandel staat.

Met onze missie “Expansion. Allways, in all ways” willen wij u, ons zelf en onze medewerkers elke dag beter laten zijn dan gisteren.