Advanced Programs

Advanced Programs

Advanced Programs levert een unieke combinatie van Data Science, Data Platform en Managed Services. Dit doen wij door het leveren van meerwaarde met data en het uiteindelijk kunnen operationaliseren van Analytics.

Onder Data Science verstaan wij de kunst van het vinden van bedrijfswaarde in alle soorten data. Allereerst helpen we bedrijven om de kracht van Visual Analytics bereikbaar te maken voor iedereen door middel van Tableau. Hier bovenop helpen we om met publieke Big Data en machine-learning nóg interessantere inzichten te krijgen. Zo helpen we onze klanten gemakkelijker keuzes te maken.

Onze Data Platform oplossing is gebaseerd op het concept van Data Virtualisatie. Data Virtualisatie maakt het mogelijk om één omgeving te creëren waarin gebruikers realtime kunnen beschikken over verschillende soorten data. Hierdoor wordt alle data snel en simpel beschikbaar gesteld aan de gebruikers. 

Als Services Provider leveren wij ook beheerexpertise op deze gebieden en ook specifiek op Tableau server omgevingen. Door inzet van onze monitoring services, 24x7 bemande Nederlandstalige Servicedesk en deskundige specialisten zijn we in staat deze diensten ad-hoc te leveren maar ook conform vastgestelde serviceniveaus (SLA).

Deze diensten worden mede gerealiseerd door onze strategisch partners: BVI Solutions en DataVirtuality. Samen schenken wij de lekkerste koffie van de Big Data Expo op stand 64.