Aiven

Aiven

Aiven biedt beheerde open source datatechnologieën voor alle bekende cloud providers. Dankzij Aiven kunnen developers doen waar ze goed in zijn: het ontwikkelen van applicaties. Ondertussen doen wij waar wij goed in zijn: het beheren van de clouddata-infrastructuur.

Het Aiven-platform bestaat uit Aiven-tools en de volgende Aiven-producten: Apache Kafka®, Apache Cassandra®, PostgreSQL®, MySQL, OpenSearch®, Redis®, InfluxDB®, Grafana® en M3. Alles is beschikbaar in meer dan 90 regio's over de gehele wereld op de cloudplatformen AWS, GCP, Microsoft Azure, DigitalOcean en UpCloud.

Een dataplatform zoals Aiven geeft uw bedrijf een concurrentievoordeel, omdat alles perfect wordt gestroomlijnd. U krijgt de beschikking over de meest betrouwbare en future-proof technologieën die u helpen om uw volledige zakelijke potentieel te bereiken. Een kortere onboarding, onmiddellijke schaalbaarheid, een buitengewone beveiliging en volledige controle over uw data en uitgaven zijn enkele van de vele voordelen die onze unieke service u biedt.

De situatie binnen clouddatabeheer, en het digitale bedrijf, verandert snel. Als pioniers willen wij het voortouw nemen met de meest vooruitstrevende bedrijven, waaronder dat van u. Onze visie is om u de beschikking te geven over de beste datatechnologie, zodat u zich kunt richten op het veranderen van de wereld.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.