BI-Platform

https://biplatform.nl

Standnr: 63

BI-Platform

BI-Platform is dé onafhankelijke, journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform volgt de ontwikkelingen op de voet, traceert ontwikkelingen, en geeft oplossingen uit de praktijk. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen,  analyseren en presenteren van business- en management-informatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen.
BI-Platform brengt informatie die online voorhanden is op het gebied van business intelligence, datawarehousing, big data, analytics en data science maar ook datamanagement en datamodelleren, bij elkaar. Een onmisbare bron van informatie voor management en professionals op dit terrein met o.a. blogs door thought leaders, nieuws, interessante (video)interviews, whitepapers en evenementenkalender.

BI-Platform is van belang voor beslissers en diegenen die direct of indirect betrokken zijn bij de besluitvorming rondom Datawarehousing en BI projecten en die inzicht moeten hebben in de huidige mogelijkheden van BI én in de lange termijn ontwikkelingen. Anderzijds ook zij die verantwoordelijk zijn voor data management, data governance en voor het ontwerpen en ontwikkelen van datawarehouses en het opzetten van business intelligence omgevingen, waaronder IT-management, datawarehouse specialisten, BI-specialisten, dwbi-projectleiders, technology-planners.

Onze lezers bereiken wij op een groot aantal manieren, waarbij de website wordt aangevuld met de BI-Platform App, een wekelijkse nieuwsbrief, Twitter en andere social media kanalen (http://biplatform.nl/welkom).

Met haar eigen Vacature portal brengt BI-Platform ook vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar.