BPSolutions

BPSolutions

Sinds de oprichting van BPSolutions in 2001, adviseren en ondersteunen wij kleine, middelgrote en grote ondernemingen en non-profit organisaties bij hun streven naar versterking van de concurrentiepositie door middel van het rationaliseren en optimaliseren van de informatievoorzieningen.

BPSolutions heeft een uitgebreid portfolio op het gebied van Cloud en Data Analytics. BPSolutions bedient klanten in onder meer de volgende marktsegmenten:  Retail & Distribution, Manufacturing, Electronics, Overheid en semi-Overheid, Topklinische ziekenhuizen en Care-organisaties.

BPSolutions kan u volledig ontzorgen met een advies op maat op basis van de volledige business implicatie van een oplossing; onze specifieke kennis in enkele point solutions en ons 24/7 Operations Control Center (OCC).

Al uw uitdagingen op het gebied van IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties kunt u overlaten aan de zorg van onze ervaren en deskundige consultants. Wij adviseren u graag over de bedrijfskundige en financiƫle aspecten van uw infrastructurele investeringen. Uw bestaande omgevingen zijn daarbij ons uitgangspunt, net als de wensen en eisen van uw organisatie. Samen met u ontwerpen wij een Dynamische Infrastructuur-oplossing met een best fit voor uw organisatie.

Door het uitbesteden van uw IT-vraagstukken aan BPSolutions houdt u focus op hoe u de gegenereerde data kunt inzetten om competitief voordeel te behalen.