Cloudian

Cloudian

Met de Cloudian oplossing bepaalt u zelf waar uw data staat; on-premise, in de cloud, bij een xSP of in een datacenter naar keuze. 

De Cloudian oplossingen zijn door 100% S3 compatibiliteit te integreren met andere applicaties of systemen die met S3 werken. 

Cloudian maakt het eenvoudig om te starten met bulkopslag. Begin met de clustergrootte die past bij uw behoefte, u kunt stap voor stap uitbreiden. Begin met drie appliances of installeer de software op uw eigen systemen. Groei van enkele nodes, tot een paar honderd zonder verstoring. Uitbreiden van storage is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest.

Met de Cloudian oplossingen heeft u een goedkope, betrouwbare en veilige bulk storage oplossing (capacity data, active archive, back -up target) voor minder dan 1 cent per Gigabyte per maand. U heeft geen onverwachte kosten door dat u precies kunt budgetteren wat u aan opslag kwijt wilt zijn.

Producteigenschappen

De meest complete feature set in zijn klasse.

Geavanceerde systemen met datamanagement functies geven u de controle. In vergelijking met andere object storage systemen biedt Cloudian HyperStore meer mogelijkheden die de interoperabiliteit, data duurzaamheid, en de operationele efficiëntie verhoogd.

 cloudian-product-eigenschappen

Deployment opties

Implementeren als lokale opslag, gedistribueerde opslag of opslag als een service.

 cloudian-deployment-opties

Oplossingen

Object storage-oplossingen voor uw applicaties
Lost uw grootste opslagcapaciteit uitdagingen op

Cloudian maakt object storage gemakkelijk te gebruiken in alle omgevingen die de S3 storage dienst ondersteunen. Implementeer Cloudian in uw datacenter, verspreid over meerdere locaties, of als een hybrid cloud. Onze 100% S3 API zorgt voor interoperabiliteit met de applicaties die u nu heeft en die u aan het ontwikkelen bent.

Hybrid Cloud

Beheer cloud-opslag en on-premise opslag als een enkele, onbeperkte en schaalbaar pool. Run S3-enabled applicaties in uw datacenter en maak gebruik van regels om te bepalen welke gegevens lokaal blijven en wat wordt gemigreerd naar welke cloud. (Amazon, Google en Microsoft)

Media & Entertainment

HyperStore werd ontworpen om de enorme hoeveelheden data die worden gegenereerd door hoge resolutie media te sturen, zodat het een kosteneffectieve en snelle opslagoplossing voor 4k workflows biedt.

Backup & Archive

Implementeer backup oplossingen van Veritas, Commvault, Rubrik en meer. Wijs de Cloudian S3 storage als back-up. Of zet Cloudian in voor uw Vendor Neuraal Archief in de gezondheidszorg en sla al uw PACS eenvoudig op in 1 omgeving. U krijgt schaalbare, kosteneffectieve schijfcapaciteit en dat zonder grenzen.

Storage as a Service

Eenvoudig beheer van een multi-tenanted SaaS platform, met ingebouwde facturering en QoS. Grootschalige opslag van honderden petabytes die aan de groeiende vraag tegemoet komen.

Private Cloud

HyperStore brengt de efficiëntie en het gemak van uw cloud storage achter de firewall. In deze multi-tenanted omgeving kunt u klein beginnen en transparant doorschalen.

Analytics

Wij intergreren Hadoop met de hulp van Hortonworks, zodat u uw gegevens kunt analyseren in het object-based platform, en profiteren van slimme metadata-tags.

 

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.