Dataworkz

Dataworkz

Dataworkz helpt u met uw data vraagstukken. Wij leggen de basis voor een data gedreven organisatie, die klaar is voor de toekomst.
Dit doen we door experts op het gebied van Data Engineering samen te brengen met de beste Data Science professionals. Hierdoor ontstaat een unieke kennispool rondom Data.

Het belangrijkste uitgangspunt voor Dataworkz is dat we klanten een complete oplossing kunnen bieden om tot bruikbare data te komen – beginnend bij de ontsluiting van data tot en met het verrijken en serveren aan Data Scientisten en data gedreven applicaties. Dit doen we bijvoorbeeld bij de Port of Rotterdam. Hier hebben we een data platform gerealiseerd, waarop Data Scientists makkelijk voorspelmodellen en machine learning modellen kunnen ontwikkelen en in datagedreven applicaties in productie kunnen zetten. Voor ons is de kruisbestuiving tussen beide vakgebieden dan ook uitgangspunt voor de verdere ontwikkeling van Dataworkz.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.