Elastic

Elastic

Bij Elastic zien we eindeloze mogelijkheden in een wereld van data. En we gebruiken de kracht van zoeken om mensen en organisaties te helpen die mogelijkheden om willen zetten in resultaten. Duizenden organisaties over de hele wereld, waaronder Cisco, Goldman Sachs, Microsoft, ING, Achmea en KPN gebruiken Elastic om hun systemen van stroom te voorzien. Als toonaangevend platform voor zoekgestuurde oplossingen helpen we iedereen — organisaties, hun werknemers en hun klanten.

Met oplossingen in Enterprise Search, Observability en Security helpen we mensen sneller te vinden wat ze nodig hebben, bedrijfskritieke applicaties soepel te laten werken en te beschermen tegen cyberdreigingen. Waar en hoe onze klanten Elastic ook aan het werk zetten, ze hebben toegang tot en zoeken in al hun gegevens, kunnen slimmer oplossen en sneller handelen met AI/ML-gestuurde inzichten, en nieuwe niveaus van succes behalen in de hele organisatie. Allemaal op schaal en op één platform.

Dat is de kracht van Elastic.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.