Gibbs

https://www.gibbs.ac/

Standnr: 109

Gibbs

 

Gibbs identificeert nieuwe kansen om waarde te creëren met uw data. We maken geavanceerde analyticstechnieken toegankelijk, in een toepassing op maat waar uw team zelf mee verder kan. Zo realiseren we blijvende impact voor ambitieuze bedrijven.

Een heldere visie op uw analytics
Een doelstelling is vaak eenvoudig geformuleerd. Betere financiële resultaten. Relevanter klantcontact. Optimale inzet van middelen. Gestroomlijnde processen. Wat het doel ook is, samen met u zoeken we de beste route naar succes. Wij bieden u de middelen: een optimaal presterend model, implementatie op het eigen platform, en een inzichtelijk dashboard. Ook zorgen we dat uw team goed toegerust aan de slag kan.

Een oplossing op maat
Gibbs denkt niet in standaardoplossingen. Op basis van onze expertise en ervaring ontwikkelen we die oplossing die u optimaal ondersteunt. Dat vraagt analytisch vermogen, specialistische kennis en creativiteit. Ondertussen behaalt u concurrentievoordeel.

Van slimme oplossingen naar slimme organisaties
Blijvende impact realiseren voor onze opdrachtgevers, daar draait het om. Na het project nemen wij immers weer afscheid. Uw organisatie moet de nieuwe aanpak omarmen en uw team moet met de resultaten aan de slag. Zij zijn ons uitgangspunt. Dat vertaalt zich door in elk aspect van onze aanpak.

Presentatie(s) gegeven door Gibbs