GoDataDriven

GoDataDriven

Haal gratis een exemplaar van het Data Survey'18 rapport op de stand van GoDataDriven of download deze via www.bigdatasurvey.nl.

GoDataDriven ontwikkelt slimme oplossingen voor organisaties die datagedreven (willen) werken. Denk aan het toepassen van data science, kunstmatige intelligentie, machine learning, deep learning en andere technieken die op basis van data je business beter maken. Het GoDataDriven team bestaat uit een krachtige combinatie van data engineers en data scientists, die stuk voor stuk hun academische achtergrond combineren met kennis van de laatste technologische innovaties. De werkwijze van GoDataDriven kenmerkt zich door experimenten en innovatie, maar bovenal door de focus op schaalbare, gestructureerde oplossingen, die organisaties daadwerkelijk in productie gebruiken. Alles met als doel om concrete waarde te realiseren voor elke klant.

Of het nou een slimme recommender is voor een e-retailer, een verkoopvoorspellend model voor een FMCG bedrijf, predictive maintenance voor een transportbedrijf of fraudedetectie bij een bank: de datagedreven oplossingen van GoDataDriven voegen waarde toe aan elke organisatie. 

Klanten van GoDataDriven zijn onder meer Wehkamp, Bol.com, eBay, KLM, ING, NS, Rabobank, Heineken, Friesland Campina en NPO.

GoDataDriven organiseert Dutch Data Science Week en GoDataFest.

Logo GoDataFest 2018

GoDataFest, het zes-daagse festival rondom data technology, vindt dit jaar plaats van 15-20 oktober.