Het Cohelion Data Platform

Het Cohelion Data Platform

Cohelion is een Nederlands softwarebedrijf gevestigd in Rotterdam en is opgericht in 2002. Onze missie is om de complexe wereld van data management te vereenvoudigen en meer in dienst te stellen van de business.

Met het Cohelion Data Platform bieden we een geïntegreerde oplossing voor Master Data Management, Data Kwaliteit en Data Governance. Hierdoor is het mogelijk om data vanuit verschillende bedrijfsapplicaties eenvoudig en snel samen te voegen en de data kwaliteit te borgen en beschikbaar te stellen in een centrale en toegankelijke omgeving. Met één bron van de waarheid kunnen rapportages en analyses eenvoudig worden ontwikkeld die direct inzicht geven in actuele en accurate stuurinformatie op ieder bedrijfsniveau.

Het Cohelion Data Platform draait op elke infrastructuur (public of private cloud en on-premise), is zeer schaalbaar en daardoor geschikt voor zowel grote als middelgrote bedrijven.

Naast het Cohelion Data Platform bieden we de kant-en-klare data oplossingen zoals forecasting, winstgevendheidsanalyse en duurzaamheidsrapportages.

Ontmoet ons op stand 31 voor een live demo of om meer te horen over onze klantcases.

Het Cohelion Data Platform

 

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.