Indatables

Indatables

Indatables is een klein startup bedrijf. Wij zijn experts op het gebied van Data Science, de wetenschap die Big data en Business Intelligence samenbrengt. We streven ernaar om kennis en inzichten uit data te halen via (statistische) analyses om uiteindelijk het besluitvormingsproces binnen een organisatie te ondersteunen, waarbij we van mening zijn dat je alleen een organisatie kan sturen op basis van onbetwiste data.

Onze Data Scientists zijn experts in advanced analytics en hebben uitgebreide ervaring in het verkennen en analyseren van gegevens en het bouwen van statistische modellen. Onze Data Engineers zijn experts op het gebied van de technische kant van Data Science. Ze hebben uitgebreide ervaring in het definiĆ«ren van requirements voor een Data Science-omgeving, het ontwikkelen van data pipelines, het analyseren en optimaliseren van code en het naar productie brengen modellen. 

Onze achtergrond in zowel Business Intelligence als Big Data maakt ons een waardevolle partner in het verbinden van beide werelden, waarbij onze focus alleen Data Science is!