Intellerts

Intellerts

Wij zijn Intellerts, een 100% data science bedrijf. Wat we allen bij Intellerts gemeen hebben is nieuwsgierigheid naar Data én Science. Intellerts ontwerpt, ontwikkelt en implementeert Data Science-oplossingen; van strategie tot operatie. Onze ambitie is om de positieve bijdrage van data in het leven van mensen te vergroten, door data en mensen op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden, en hen te ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen. Intellerts helpt haar klanten op verschillende manieren: het optimaliseren van bestaande inhouse data science afdelingen, het zelfstanding uitvoeren van Data Science-projecten of het combineren van aanwezige kennis bij klanten en onze specialisten.  

Onze unieke Centre of Excellence (CoE) methode stelt bedrijven in staat om flexibel te beschikken over een breed aantal Data Science competenties in de domeinen Data Engineering, BI, AI, ML & Advanced Analytics en Data Technology.

Iets over ons DNA. Wij leggen graag de innerlijke werking van technologieën uit, we vereenvoudigen het complexe, maar over-versimpelen niet (data science is vaak niet simplistisch) en we durven te proberen. We geloven dat we het meest waarde leveren door te leren wat niet werkte. We zijn goede luisteraars, een oplossing begint immers bij het begrijpen van het onderliggende business probleem. Intellerts heeft een uitgebalanceerd team met kennis over data, science, IT, tools, infrastructuur én business.

Let's connect!

Data Science Maturity Scan

Launch your AI Mission with Data Science

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.

Presentatie(s) gegeven door Intellerts