KVL Bringing Analytics to the People

https://kvl.nl/

Standnr: 111

KVL Bringing Analytics to the People

Wij zijn KVL, de complete datadienstverlener. 
 

Dit is waar we van dromen
Een wereld waarin iedereen de waarde en kracht van data kan gebruiken om zijn werk en leven beter te maken. Een datagedreven én datagedragen wereld.

En dit is wat we doen
Wij helpen organisaties om meer datagedreven te worden en de kracht en waarde uit data te halen.

Datagedreven? Wij zeggen liever, data gedreven door mensen.

 

Dat doen wij op 4 manieren:

 • Advies en Regie
  Wij adviseren en helpen jou op een heel praktische manier om niet alleen je datastrategie vorm te geven, we helpen je ook om je datahuishouding en de bijbehorende governance op orde te krijgen. Zo creëren we samen een ijzersterk fundament voor een datagedreven toekomst.
   
 • Strategic Staffing
  Heb jij ook behoefte aan Data & Analytics professionals die het verschil kunnen maken? Samen met jou stellen we vast welke expertise jouw organisatie op kortere en langere termijn nodig heeft. Met ons diverse team aan Data & Analyticsprofessionals maken wij de beste match met jouw organisatievraagstukken.
   
 • Digital Data Solutions
  Wij bieden een holistisch Data & Analytics Solution Platform die perfect past bij jouw technology requirements en veel meer. Dit platform bevat ook drivers als Organization & Governance, Data Literacy en Effected Value om het gebruik van data soepel en effectief te maken, nu en in de toekomst. 
   
 • Analytics Academy
  Wij bieden praktijkgerichte trainingstrajecten waarin data en analytics hard skills worden verbonden met relevante soft skills. Dit om substantieel meer business impact met data te realiseren. We doen dit op individueel, team-, organisatieniveau en op C-level.
   

Wij helpen al ruim 25 jaar organisaties om succes te hebben met hun data en het een sleutelrol te geven binnen hun bedrijfsstrategie. Ons leren kennen?

Kom gerust langs onze stand (nr. 111, tegenover lezingzaal 5) of kijk gerust op onze website www.kvl.nl 

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.