Macaw

Macaw

Over Macaw
Al 25 jaar creëert Macaw vooruitstrevende technologische oplossingen. Voor het beste resultaat combineren we meerdere invalshoeken, zoals strategie, data, marketing en sales. En we doen meer dan technologie implementeren, we zorgen ook voor adoptie van onze oplossing. Alleen  zo dragen we echt bij aan jouw succes. What's your challenge?

Jouw uitdagingen zijn onze inspiratie. Dat maakt ons expert op het gebied van Marketing Technologie en actuele thema's als Digital Transformation, Employee Empowerment en Customer Engagement. In the Age of the Customer is het bieden van relevantie voor de klant van essentieel belang. Hierin staat het gebruik van data om conversie te verhogen en klanttevredenheid te verbeteren centraal. Dit komt in al onze oplossingen terug, net als het gebruik van top notch technologie.

We zijn trots ons twaalfvoudig Microsoft Gold Partner, zevenvoudig Microsoft Silver Partner en Sitecore Platinum Partner te mogen noemen.

Data & Intelligence: succesvolle data oplossingen
Macaw is full service provider voor de implementatie van data-gedreven oplossingen, van volledig ontzorgen tot het periodiek bijsturen van Data Capability. Met dedicated Data Engineers, Data Consultants en Data Scientists ondersteunt Macaw organisaties als PWN, Basic-Fit en DMi in het bereiken van hun data-gedreven ambities.

Wij helpen jouw organisatie met het omzetten van data in inzichten, voorspellingen en acties, die op het juiste moment en in de juiste vorm inzetbaar zijn. Onze oplossingen hebben zich bewezen in organisaties in diverse segmenten en organisatiegroottes. Vanuit het ‘think big, start small, proof value’-principe zorgen wij voor snel, tastbaar en gedragen resultaat en daarmee voor de noodzakelijke Return on Investment. 

Succesvolle dataoplossingen
In onze visie staat gezamenlijk succesvol zijn centraal: wij nemen graag onze verantwoordelijkheid wat betreft het behalen van resultaat. Uiteraard coachen, inspireren en begeleiden wij de organisatie en medewerkers waar nodig en/of gewenst volgens het ‘voordoen, samen doen, zelf doen’-principe. Succesvolle dataoplossingen zijn vooral succesvolle cultuurveranderingsprojecten: de acceptatie en de tevredenheid van gebruikers zijn cruciale aspecten voor ons die tijd en aandacht behoeven, naast de benodigde technologie en het toepassen van Data Management, Data Governance en Data Privacy, zoals GDPR.

Bij de realisatie maken wij gebruik van het Microsoft Azure Data Platform en Microsoft SQL Server 2016/2017. Vanzelfsprekend is Macaw Gold Certified Partner op de Data Solutions van Microsoft.

Macaw biedt diensten en oplossingen op de volgende terreinen:

 • Modern Business Intelligence met Power BI
  Macaw vertaalt data uit de organisatie naar betrouwbare dashboards en rapportages met moderne visualisaties voor realtime inzichten in jouw organisatie (voor diepgaande analyses zie: Self Service Reporting & Analytics). Op ieder device en overal toegankelijk. De oplossing is schaalbaar, beheersbaar en GDPR-compliant, met uitgebreide governance en security-maatregelen.
  Download nu:
 • Self Service BI & Analytics
  Macaw stelt jouw medewerkers in staat om data snel, gemakkelijk, zelfstandig en flexibel naar visueel aantrekkelijke informatie te vertalen. We trainen jouw organisatie zowel op business als IT-vlak om het maximale uit PowerBI te halen, afgestemd op niveau en gewenst tempo. Lees meer.
 • Data Science
  Macaw helpt met het omzetten van data naar inzichten en voorspellingen. Onze Data Scientists analyseren de data, verrijken deze met specifieke externe datasets en passen Machine Learning toe om actionable insights te genereren. Deze inzichten kunnen direct in de praktijk worden toegepast.
  Inspiratie op doen? Bekijk het Data Science webinar.
 • Smart Data Platform
  Macaw implementeert sinds 2005 slimme dataoplossingen op basis van het Microsoft Azure Data Platform en Microsoft SQL Server. Jij kiest: volledig in de cloud, on-premise of hybride. Wij ontwikkelen de Data Platforms op basis van segment specifieke kenmerken en referentiearchitecturen en passen onze best practices op het gebied van data oplossingen toe.
  Bekijk ook: