MagnaVersum BI Services

MagnaVersum BI Services

MagnaVersum Holding B.V. bestaat uit de onderdelen MagnaVersum BI Services B.V. (handelend onder de naam MagnaVersum BI & Analytics) en MagnaVersum App Services B.V. (handelend onder de naam IntelliTech) en is gevestigd te Hoofddorp.

De organisatie voorziet in standaard en maatwerk softwareoplossingen. De services voor BI & Analytics bestaan uit Business Intelligence en data visualisatie oplossingen gebruikmakend van verschillende typen BI Software als QlikView, Qlik Sense, Microsoft PowerBI, Tableau, Pyramid Analytics en Discovery Hub. De services voor IntelliTech bestaan uit software development (.NET, Django, Python, PHP, Javascript, React, etc.).

Daarnaast bouwt IntelliTech innovatieve oplossingen gebaseerd op machine learning, digitale watermerken en augmented reality technologieën. De maatwerk softwareoplossingen omvatten back- en front-end webapplicaties en de ontwikkeling en implementatie van interfaces tussen verschillende informatiesystemen.

De missie van MagnaVersum is ‘een leidende rol hebben in het werkveld van Data Intelligence Oplossingen’. Het doel van de organisatie is om een unieke service te bieden die zich toespitst op user engagement en data visualisaties in alle marktsegmenten.

Voor meer informatie: www.magnaversum.com en bi.magnaversum.com