Novadoc, dé IBM Business Partner voor Hyperautomation en AI.

Novadoc, dé IBM Business Partner voor Hyperautomation en AI.

Novadoc is gespecialiseerd in het bieden van Hyperautomation en Business Automation -oplossingen binnen de Benelux-markt. Hyperautomation betreft het automatiseren en beheren van ongestructureerde data en werkprocessen binnen een onderneming, met hulp van AI. Dit begint bij het digitaliseren van papieren documenten, maar ook het opslaan, archiveren, en vernietigen daarvan (Enterprise Content Management). Daarnaast biedt Novadoc oplossingen die helpen bij het vinden van relevante informatie welke opgeslagen is. Dit noemen wij Information Retrieval. Deze informatie kan ook ontsloten worden via een chatbot in combinatie met aanvullende systemen zoals bijvoorbeeld Watson Discovery. De chatbot kan ook gebruikt worden om processen te starten. Een voorbeeld hiervan is het aanvragen van een vrije dag of een statusaanvraag van een bestelling. Waarbij de chatbot kan worden bediend met WhatsApp.

Als volledig gecertificeerde business partner van IBM, levert Novadoc diensten op de unieke producten van IBM. Wij doen alles met IBM en zij met ons, en we groeien tezamen. IBM's Cloudpak for Business Automation en Cloudpak for Data & AI zijn onze belangrijkste expertises.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.