OrangeNXT - Geef uw Digitale Transformatie een vliegende start!

OrangeNXT - Geef uw Digitale Transformatie een vliegende start!

Wij spreken over digitale transformatie als ‘people, devices and data’ op een slimme manier bij elkaar worden gebracht. Mensen genereren data bij alles wat ze doen: als ze zich verplaatsen, als ze ergens op klikken, als ze data invoeren. Machines en andere assets genereren eveneens data. Met IoT kunt u deze data vandaag de dag ook nog eens makkelijk real-time verzamelen.

OrangeNXT Cloud

Ieder bedrijf is uniek, maar de onderliggende processen vertonen vaak veel overeenkomsten. OrangeNXT heeft die overeenkomsten gebruikt om drie kant-en-klare platformen te ontwikkelen die gebruikmaken van standaardbouwstenen. U kunt deze platformen op maat van uw eigen proces configureren. Op die manier kunt u heel snel van start met uw eigen digitale transformatie.

  • Met mobileNXT, de SaaS-oplossing voor de mobile workforce, bouwt u uw eigen maatwerk app, maar wel op een standaard platform. En geef daarmee field service engineers, logistiek medewerkers, pakketbezorgers en inspecteurs ‘een kantoor in hun broekzak’.
  • Predictive maintenance, remote monitoring, asset management. Het zijn allemaal toepassingen die conNXT, de kant-en-klare IoT Cloud, in een handomdraai faciliteert.
  • Wie zijn end-to-end processen digitaliseert en over iedere processtap data verzamelt, zit op een goudmijn. Zeker als deze interne data wordt gecombineerd met externe, zoals bijvoorbeeld file- of weerinformatie. Met digitalNXT, het AI-platform voor Digitale Transformatie, is dit mogelijk.

Waarom zou u een langdurig ontwikkel- en implementatietraject ingaan als alle functionaliteit ook ‘as a service’ beschikbaar is? Sluit vandaag nog aan op de OrangeNXT Cloud.

OrangeNXT bundelt de kennis en expertise binnen ICT Group van digitale transformatie. Dat betekent dat we binnen ons bedrijf niet alleen veel technische kennis hebben en er veel data scientists rondlopen, er werken ook mensen met diepgaande kennis van de industrieën van onze klanten. Door deze verschillende bloedgroepen samen te laten werken, ontstaan de mooiste ideeën en oplossingen.