Peliqan

Peliqan

Peliqan is een data collaboration platform dat samenwerking tussen data teams en “business users” heruitvindt.

Peliqan verbindt met bestaande databanken, datawarehouses en SaaS applicaties binnen de onderneming en maakt het mogelijk voor business teams om data op een veilige manier te ontdekken, te bekijken, en te verrijken. Gebruikers kunnen met data werken zoals in een spreadsheet, dankzij virtuele kopieën die steeds up-to-date blijven met de bron. Data kan visueel getransformeerd worden en datasets kunnen gecombineerd dankzij magische “joins”.

Dankzij de “SQL on anything” aanpak van Peliqan, kunnen data teams queries schrijven en die als nieuwe tabellen delen met business teams. Met “custom functions” kunnen realtime transformaties eenvoudig toegepast worden.

Met de ingebouwde low-code omgeving kunnen data-driven apps efficiënt en snel geïmplementeerd worden, met slechts enkele regels code. Tot slot kunnen relevante datasets gebruikt worden in BI tools en in data science platformen.

Peliqan heeft een sterke impact op de “modern data stack” aanpak, doordat het business teams de mogelijkheid geeft om zelfstandig met data te werken en om flexibele “data products” te bouwen, met minimale ondersteuning van het data team.

Meer info: https://peliqan.io

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.