Pong BV

Pong BV

Pong is werkgever en dienstverlener. Wij koppelen ambitieuze en creatieve IT-specialisten aan klanten die met een IT-vraagstuk worstelen. Vaak gaat het hier om vraagstukken die betrekking hebben op data gedreven veranderingen. 

Daar waar de klant worstelt met een gebrek aan know-how en - simpelweg - handjes om de klus te klaren, zijn Pongers juist zeer gedreven en gepassioneerd om dit met expertise aan te pakken. 

We zien dat IT vaak onnodig complex wordt gemaakt. De uitdaging ís ook complex om mee te beginnen. Maar de kracht van een goede oplossing zit in de eenvoud. Simplificatie vergt kennis en kunde. Daar excelleren we in. 

“It’s a people’s business” 

Mensen zijn ons product, de wandelende kennisbron. We leveren mensen - zelfstandig professionals én professionals die bij ons in dienst zijn - aan bedrijven die bepaalde IT-vraagstukken niet zelf kunnen oplossen.  

We onderscheiden vier Business Units: 

  1. Data & Analytics

  2. Data Science

  3. Testautomatisering

  4. Software Development 

Bij Pong draait alles om mensen en expertise. Onze mensen hebben kennis van concepten op het gebied van Data & AnalyticsData Science, Testautomatisering en Software Development. Techniek is een kunstje en ondergeschikt aan de oplossing. Echter, het onjuist toepassen van techniek kan verstrekkende gevolgen hebben. Pong werkt dan ook samen met zorgvuldig uitgekozen technologie partners. 

Deze samenwerkingen maken het mogelijk dat Pong specifieke technische kennis ontwikkelt, als eerste op de hoogte is van de product roadmap en input kan leveren aan productontwikkeling. Zo is Pong in staat de nieuwste technologieën succesvol in te zetten bij haar klanten. 

De Data & Analytics unit van Pong focust op het verzamelen, verwerken, opslaan en presenteren van data. Onze Data Engineers zorgen voor een solide Data Infrastructuur. Zij gebruiken de laatste methoden en technieken om een schaalbare en efficiënte data pijplijn neer te leggen. Onze Data Analisten maken de data zodanig inzichtelijk dat er tijdig actie ondernomen kan worden op basis van feiten en binnen de juiste context. 

Kom eens langs bij ons op de stand. Wij praten graag verder over de mogelijkheden om data gedreven IT-vraagstukken aan te pakken. Wij zijn ook doorlopend op zoek naar ervaren talent om onze Business Units naar een nog hoger niveau te brengen.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.