QNH Consulting & ilionx samen de grootste data analytics club van NL

QNH Consulting & ilionx samen de grootste data analytics club van NL

Bent u benieuwd welke informatie in de data van uw bedrijf verscholen ligt? En wilt u hiermee concreet aan de slag? QNH verbetert prestaties van bedrijven door alle beschikbare informatie binnen én buiten de organisatie slim te analyseren.

Alles begint met het verzamelen van gestructureerde en ongestructureerde Big Data. Maar met alleen verzamelen zijn we er nog niet: wij nemen ook de volgende stap door deze data niet-vooringenomen te analyseren en te laten spreken voor uw bedrijf. Hieronder ziet u een overzicht van de oplossingen die wij aanbieden:

Aan de slag met Analytics
Business Analytics Roadmap
Customer journey analyse
Internet of Things (IoT)
Predictive Maintenance
Recommender systems

Over QNH Consulting

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. Door uw IT landschap te rationaliseren creëren we ruimte om te innoveren!

Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn onze kernwaarden. Met klanten, partners en collega’s werken aan de beste IT oplossing door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën, samen succes behalen en leren van en met elkaar. Dat is voor ons: Partnership in IT.

De werkzaamheden van QNH vallen binnen de volgende thema's: