Red Data Group B.V.

Red Data Group B.V.

Big Data speelt in op de steeds belangrijker rol die data krijgt in het inzichtelijk maken van ‘wat er speelt’. Big Data verzamelt en verwerkt data. Die data kunnen zijn gemaakt door apparaten (sensoren, devices), services (data- en informatieservices, API‘s) en mensen (van klikgedrag, tweets tot blogs en rapporten). Door deze vormen van data, (micro-)documenten en stromen met elkaar te verbinden en ook de actualiteit toe te voegen kun je van data informatie maken.

Wij hebben de kennis, de tools en infrastructuur om je maximaal van dienst te zijn bij het beschikbaar maken van grote data- en informatiesets en deze snel en makkelijk te kunnen doorzoeken. Een belangrijk onderdeel is de rapportage en visualisatie van de resultaten, zodat deze inzicht en overzicht geven en ook direct omgezet kunnen worden tot actie.

Red Data services: Search, Big Data, Data Management, Business Intelligence

Big Data is de hype voorbij. Inmiddels zijn er vele voorbeelden te benoemen van Big Data implementaties waarbij organisaties, groot en klein, waarde halen uit data. Big Data kenmerkt zich door Volume, Velocity, Variety.

Wij hebben connectoren en andere modules om data en documenten uit allerlei bronsystemen te halen en snel heel veel data te kunnen verwerken tot snel doorzoekbare datasets. Red Data kan helpen met het opzetten van een Big Data omgeving. Om snel van start te kunnen, maken we gebruik van ons eigen Search & Discovery platform.

Door gebruik te maken van krachtige ETL-tools om data te normaliseren, maar ook te verrijken en zelfs te genereren op basis van patronen, woordenboeken en regels. Op die manier worden datarecords en documenten nog makkelijker aan elkaar te verbinden.

Onze krachtige engines zorgen dat alle data snel doorzoekbaar is en gelinked en wel tabulair en visueel kan worden gepresenteerd. U kunt zelf door de data navigeren, patronen ontdekken en weer delen.