Swink

Swink

Je belangrijkste KPI’s in heldere visualisaties

Binnen de meeste organisaties is veel data beschikbaar. De uitdaging is die data te ontsluiten, te analyseren en helder te presenteren. Met behulp van business intelligence tools kun je data gebruiken om je KPI’s continu te monitoren. Maar onze Data Analytics vaardigheden gaan verder: nieuwe verbanden ontdekken en voorspellingen doen behoren ook tot de mogelijkheden. Wij geven je inzichten waarmee je datagedreven beslissingen kunt nemen. Daar gaat je organisatie beter door presteren.

 

Visualisaties in PowerBI of Tableau

We hebben veel ervaring met bekende BI tools als Microsoft PowerBI en Tableau. Met deze tools kun je data importeren, analyseren en visualiseren. Deze visualisaties geven je een helder overzicht van wat voor jouw organisatie belangrijk is. Op die manier haal je inzichten uit de data die jouw bedrijf beter helpt te presteren. Door de data die je al hebt te gebruiken, krijgt deze waarde voor jouw business.

 

Gepersonaliseerd en altijd up to date

Datavisualisaties in BI tools zijn heel flexibel. Je kunt ze personaliseren, zodat je de data ziet die voor jou belangrijk zijn. Onze specialisten zorgen voor visualisaties op maat in je eigen huisstijl. Bovendien is de data altijd up to date, doordat de BI tools gekoppeld worden aan de databronnen. Dat werkt veel sneller en beter dan handmatig analyses met Excel uitvoeren.

 

Autisme en data analytics

Onze specialisten hebben autisme en dat is voor data-analyse een groot voordeel. Niet alleen hebben we veel technische kennis in huis, maar hebben we door ons autisme ook een sterk analytisch ontwikkeld denkvermogen. Bovendien werken we nauwkeurig met oog voor detail. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je data goed wordt verwerkt en geanalyseerd. Bovendien zien onze specialisten sneller verbanden dan mensen zonder autisme en komen ze met verrassende inzichten.