TIBCO Software

TIBCO Software

Realiseer een digitale organisatie door innovatie, integratie en analyse

TIBCO stimuleert digitale business door betere beslissingen en snellere, slimmere acties mogelijk te maken via de TIBCO Connected Intelligence. Van API's en systemen tot apparaten en mensen, we verbinden alles, leggen gegevens in real-time vast waar het ook is en vergroten de intelligentie van uw bedrijf door analytische inzichten.

Toonaangevende digitale bedrijven maken gegevens en analyses overal in hun organisaties om op inzichten gebaseerde culturen te creëren. Zorg ervoor dat uw gegevens snel en gemakkelijk toegankelijk, te integreren en te implementeren zijn met oplossingen voor datamanagement van TIBCO. Wat u nodig hebt is georkestreerde dataservices, data virtualisatie, master-, reference- en metadatamanagement, geautomatiseerde data cleansing en AI-driven zoekmogelijkheden.

Op de Big Data Expo laat TIBCO demonstreren hoe we innovaties kunnen helpen versnellen met Data Science. U hebt een platform nodig dat uw data scientists, citizen data scientists, gebruikers en ontwikkelaars kan helpen met flexibele en uitbreidbare tools die samenwerking, automatisering en hergebruik van analytische workflows bevorderen.

Het rapport Gartner Critical Capabilities for Data Science and Machine Learning Platforms 2019 evalueert leveranciers op hun prestaties in vier verschillende use cases met 15 kritieke capabiliteiten - TIBCO scoorde het hoogst!

Duizenden klanten over de hele wereld vertrouwen op ons om boeiende ervaringen op te bouwen, activiteiten te stimuleren en innovatie voort te stuwen. Ontdek hoe TIBCO digitaal slimmer maakt op www.tibco.com.