TimeXtender

TimeXtender

TimeXtender is opgericht in 2006 en is een software-technologie bedrijf met het hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken en Bellevue, Washington. Wij zijn een marktleider in Data Management met onze high-performance data management platform Discovery hub®.

Door gebruik te maken van Microsoft technologie hebben we een perfecte oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar snel kunnen opzetten en beheren van een moderne data Estate op het Microsoft Data platform. Meer specifiek, met Discovery hub®, kunnen organisaties hun corporate data Estate op Microsoft Azure, lokaal en/of hybride snel opzetten en beheren. Discovery hub®  zorgt ervoor dat bedrijfsgegevens volledig en beveiligd klaar worden gezet voor Azure, Artificial Intelligence en Advanced Analytics. Deze focus heeft geleid dat we zijn uitgeroepen tot finalist 2019 Microsoft Data Estate modernisering partner van het jaar.

Discovery hub® is gebouwd met automatisering in het achterhoofd, waardoor organisaties één enkel, geïntegreerd platform gebruiken in plaats van een lappendeken van tools. Dit resulteert in enorme tijd- en kostenbesparingen voor organisaties en ondersteunt in het opzetten van een volledig operationeel data-gedreven onderneming.

Met steun van ons brede wereldwijde netwerk van partners, zorgen wij ervoor dat mensen en organisaties directe toegang krijgen tot bedrijfsgegevens zodat kwalitatieve besluiten kunnen worden genomen gedreven door data, maar met opinie en vanuit het hart.

https://www.youtube.com/watch?v=xtat8LpILNw&feature=youtu.be 

TimeXTender