Twentynext

Twentynext

Al vanaf de rotstekeningen in de prehistorie schrijven mensen geschiedenis. Stukjes geschiedenis die vastleggen hoe we denken, leven en werken. Deze data zijn van alle tijden maar door de digitalisering zijn ze exponentieel gegroeid. Bij Twentynext zijn we niet rouwig om deze ontwikkeling want wij zijn gek op data: hoe bigger, hoe beter. Wij hebben namelijk de kennis, de methodes en technieken om data te interpreteren en om te zetten in waardevolle informatie. Informatie waarmee onze klanten aan de slag kunnen om hun bedrijfsvoering nóg efficiënter en optimaler te maken. En welke ondernemer wil dat niet?

Wij zijn niet uniek in wat we doen, wel in hóe we het doen. Ons team bestaat uit ambitieuze alfa’s en bèta’s. Eigenwijze donders die ieder vanuit een eigen invalshoek big data ‘lezen’ om ondernemers vooruit te helpen. Perfectionisten die wetenschappelijk onderzoek inzetten om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Doorzetters die doorgaan waar anderen stoppen. Integer, slim en creatief. Tikkeltje arrogant soms, maar oh zo gedreven om het goede te doen in een steeds complexere wereld. Samen met ondernemers hebben wij de informatie en de kennis om de vooruitgang te omarmen. Dat doen we bij Twentynext en met U!

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.