Vantage AI

Vantage AI

FLEXIBEL TALENT MET DE KENNIS VAN MORGEN

Vantage AI is een jonge onderneming die flexibel talent biedt met de kennis van morgen. De data scientists van Vantage AI zijn innovatief, communicatief, flexibel, persoonlijk en gedreven. Kernwaarden die voor ons onmisbaar zijn om als kleinschalige partner samen met jouw organisatie tot de optimale data science-oplossing te komen.

INNOVATIEF

Door met beide benen in de markt te staan, zorgen we dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data science. Daarin worden wij begeleid door de specialisten van ons zusterbedrijf BigData Republic (BDR), dat als senior label al jaren big data-oplossingen levert op het gebied van data science, data engineering, data infrastructure en big data strategy. Via het Vantage AI Programma wordt deze kennis gedeeld met al onze data scientists, zodat wij altijd met innovatieve en makkelijk te implementeren oplossingen komen.

GEDREVEN

‘Niet lullen, maar poetsen’: dat is onze instelling. Vantage AI heeft een jong team van gedreven data scientists die  vastbesloten zijn om de top van de data science community te bereiken. Dagelijks bijten wij ons daarom als jonge honden vast in ons werk, met slechts één doel voor ogen: met toegankelijke data science oplossingen jouw organisatie laten groeien. Op welk vlak  dan ook. Daarnaast blijven wij heel gewone mensen die van gezelligheid houden, en een potje tafelvoetbal dan ook zeker niet afslaan. En ook daarin zijn wij erg gedreven!

PERSOONLIJK

Bij Vantage AI kun je rekenen op persoonlijk contact. Dit is voor ons essentieel om te komen tot pragmatische oplossingen met blijvende impact. Alleen door alle betrokkenen gedurende het hele proces mee te nemen, kunnen wij in korte tijd een goed en werkbaar product realiseren. Onze data scientists zijn namelijk geen opzichzelfstaand team, maar een tijdelijk onderdeel van jóuw team. Kennis die we opdoen delen we dan ook met het team, zodat die kennis in het bedrijf blijft.

FLEXIBEL

Heeft jouw bedrijf al een data scientist in dienst en ben je op zoek naar extra kennis en ondersteuning? Of staat data science nog in de kinderschoenen? Onze data scientists zijn flexibel en maken zich snel de technieken van jouw bedrijf eigen. Zo kunnen wij direct aan de slag om in korte tijd een goed werkbaar product te realiseren.

COMMUNICATIEF

Onze data science-professionals beschikken niet alleen over uitgebreide technische kennis. Ze hebben ook een pragmatische instelling en goede communicatieve vaardigheden. Deze competenties maken het voor de data scientist mogelijk nauw en efficiënt samen te werken met zowel de business owner als de eindgebruiker en iedereen daartussenin.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 14 & 15 september in Jaarbeurs Utrecht.

Presentatie(s) gegeven door Vantage AI