Victa

Victa

Victa is een gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider en biedt een compleet aanbod aan Qlik gerelateerde diensten zoals Qlik Software, Qlik consultancy en Qlik opleidingen.

Wat wij doen bij Victa is met behulp van Qlik software de diversiteit van verschillende databronnen te ontsluiten naar gevisualiseerde management dashboards waardoor tijdig en gebaseerd op juiste informatie managementbeslissingen gemaakt kunnen worden. Dit doen we met de intuïtieve Business Intelligence (BI) software QlikView en Qlik Sense.

Door onze jarenlange ervaring met Qlik software hebben wij een uitmuntende expertise opgebouwd op het gebied van Business intelligence en Qlik in het bijzonder. Dit is ook van de redenen waarom wij bij Qlik Elite Partner zijn geworden en de grootste partner van Nederland.

Ruim 600 tevreden klanten maken inmiddels gebruik van de dienstverlening van Victa. Bij ons voelt u zich als klant bij uitstek begrepen en gewaardeerd door onze deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier.