Xomnia

Xomnia

Force startplaat

Het intern opstarten van datagedreven productontwikkeling loopt niet altijd even soepel. X-Force teams brengen perspectief en expertise voor nieuwe of diepgewortelde data & AI uitdagingen. Wij leveren snel oplossingen die uw bedrijfsproces katalyseren. Onze teams zijn opgeleid om uw bedrijfsbehoeften te interpreteren en trekken vervolgens samen met de klant op om datagestuurde producten te ontwikkelen en te implementeren. Deze producten verhogen de efficiƫntie en tonen de meerwaarde aan van datascience? binnen uw organisatie.

Multidisciplinary

Multidisciplinair team
X-Force teams combineren de vaardigheden van een analytics translator, data scientist en data engineer. Samen doorgronden het team uw data en bouwen ze de perfecte oplossing. Onze teams voeren Agile sprints uit die leiden tot een snelle uitrol van het product. 

production pipeline

Productie pijplijn
Verwacht snelle inzet van kwaliteitsproducten op maat gemaakt. X-Force teams leiden je door een bewezen proces: in hoog tempo van idee tot productimplementatie waarbij we draagvlak creeeren en aantonen waar de toegevoegde waarde zit.

collaboration

Intense samenwerking
Inzicht in uw zakelijke behoeften en manier van werken is cruciaal voor ons succes. We werken nauw met u samen om maximale bedrijfswaarde te bereiken. We willen meer dan alleen een product maken: we zorgen ervoor dat uw organisatie  institutionele kennis en capaciteit opbouwt door uw medewerkers en uzelf te betrekken bij ons ontwikkelproces.

Wat kan X-Force opleveren?

benefits

Presentatie(s) gegeven door Xomnia