De Dataloog @  Data Insights Conference - Rond

De voorspellende blik van de CYO

Logo rond

Over de aflevering

In deze Event Special vanaf de Data Insights Conference vertellen Arjan den Oude en Mark Bosch van Rond Consulting je alles over de rol van CYO.

In deze functie staat de Y, het waarom, centraal. Waar de CFO terugkeek aan de hand van financiële kengetallen, is de cYo sparringpartner voor de business door operationele data te combineren en datagedreven besluitvorming te faciliteren.

Arjan en Mark delen hun ervaringen en geven je inzicht in de manier waarop de cYo op basis van de achteruitkijkspiegel een voorspellende blik op de toekomst creëert.

Een aflevering waar veel (aanstormende) directieleden hun voordeel mee kunnen doen!

Over rond

U kunt bij rond terecht voor advies en implementatie, maar ook  voor de levering van software, solutions en de bijbehorende maintenance.

Dankzij ervaring binnen een groot aantal branches kan rond je doelgericht ondersteunen bij het bepalen en uitvoeren van je BI-strategie; KPI modellering, Predictive Analytics, DataWarehousing, Dashboarding, Planning, Forecasting & Budgettering behoren tot het portfolio.

rond is bekroond partner van onder anderen Qlik, SAP en Mendix. Rond is reseller van deze software en leveren verschillende out-of-the-box oplossingen die worden ingezet binnen diverse industrieën. Het portfolio bestaat uit een reeks ‘kant-en-klare’ solutions die ze binnen een korte tijd kunnen implementeren en aanpassen naar je business behoeften.