Wat is jouw favoriete activiteit?


De plek waar kennis groeit: de beursvloer

Hier presenteren namelijk tientallen exposanten uit verschillende disciplines nieuwe oplossingen en innovaties aan alle bezoekers. Daarnaast vinden er tijdens de expo doorlopend lezingen plaats waarin experts hun kennis met je delen. Hierdoor krijg je als bezoeker een goed overzicht van de mogelijkheden en trends op het gebied van big data. Ook laten de exposanten je graag op een ludieke manier kennis maken met big data. Speel de verschillende spellen;

Rock-paper-scissors
Cubonacci daagt jou uit om het continu bijlerende algoritme te verslaan. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van computer vision om te registreren welke move de menselijke speler kiest. Aan het einde van beide van de dagen wint de speler die in het minste moves tot 10 wins is gekomen een kleine prijs.

Catch the light
WhereScape test graag je reactievermogen met hun speltafel. Soortgelijke machines worden in Formule 1 gebruikt om de reactiesnelheid van de maatregel te trainen. Wie zal de snelste zijn in dit actieve spel?

The ultimate SQL challange
Daag je innerlijke SQL-genie uit door een aantal korte meerkeuzevragen te beantwoorden. Haal het tweede niveau om een ​​SQL Slayer-shirt te winnen.

Vier op een rij
Op zoek naar kennis over hoe je Big Data in kunt zetten voor data gedreven toepassingen? Bijvoorbeeld door het koppelen van de interne data om betere inzichten te krijgen in klanten, markten en producten? Of wellicht wil je met behulp van machinedata apparaten slimmer maken. Zo heeft Alten onlangs het slimste ‘vier op een rij’ spel ter wereld ontwikkeld!

Voorrang bij lezingen

Bezoek jij de Big Data Expo voornamelijk om lezingen bij te wonen en wil je niks van het programma missen? Koop dan een premium ticket. Met dit ticket heb je gegarandeerd* toegang tot alle lezingen. Naast het bezoeken van lezingen heb je snelle toegang tot de beursvloer middels een aparte ingang en toegang tot de VIP ruimte, waar de gehele dag hapjes en drankjes worden geserveerd. Ook krijg je een uitrijkaart voor de parkeerplaats, welke je kunt afhalen bij de infobalie op de beursvloer.

De kosten voor een premium ticket zijn:

  • Dagticket €100,- excl BTW
  • Ticket voor 2 dagen €175 excl BTW

*Mits je 15 minuten voor aanvang van de lezing aanwezig bent bij de betreffende lezingenzaal. Bezoekers zonder premium ticket kunnen 5 minuten voor aanvang van de lezing ook toegelaten worden.