50% tijdswinst door gebruik technologie en automatisering

WOE 13:15 - 13:45

Dit is een presentatie van 2022

Alteryx

Het automatiseren van processen levert niet alleen veel extra tijd op, maar resulteert vaak ook in minder/geen fouten. Bij Fleetinsurance draait het business model om data en een database. Het verkopen van benchmarks over wagenpark kosten is één van de diensten die zij met data inzichtelijk maken voor hun klanten. Vaak wil je als organisatie iets met data, maar is de data nog helemaal niet zover om er ook echt inzichten uit te halen doordat datasets teveel data bevatten of eerst met andere bronnen gecombineerd moeten worden om daadwerkelijk tot interessant inzichten te komen. Dit zorgt voor lange laadtijden en een groot onbenut potentieel in de data. Luister mee naar de oplossing die Fleetinsurance heeft geïmplementeerd met als resultaat 50% tijdswinst.

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Analytics

    Het is niet nieuw als we zeggen dat ieder bedrijf beschikt over een enorme bulk aan informatie. Om waarde te kunnen creëren aan data dient het proces van ontdekken, interpreteren en communiceren van significante patronen doorlopen te worden. Het zijn de organisaties die erin slagen om gebruikers op diverse niveaus deze data te laten analyseren die hun kansen grijpen. Begrijpelijke analysetools zorgen voor begrip tussen de ene en de andere medewerker, ongeacht het niveau. Maar vermoedelijk nog belangrijker: de juiste analyse leidt tot slimme campagnes en bevlogen medewerkers, zaken die gericht zijn in te zetten voor het behouden van klanten.