Advanced Analytics bij ABN AMRO: 4x slimmer en 4x sneller

DON 16:00 - 16:30

Dit is een presentatie van 2019

Advanced Analytics is niet meer weg te denken binnen ABN AMRO. Advanced Analytics technieken, in bijzonder Machine Learning, hebben een grote impact op de manier waarop de bank haar risico's beheerst en de klant bedient.

Tijdens deze presentatie maak je kennis met 4 totaal verschillende toepassingen van advanced analytics binnen de bank. Daarnaast leer je hoe ABN AMRO in staat is om haar innovatiekracht te verhogen door door het gebruik van cloud, DataOps en een model management framework.

  • Thema
    Data Science

    Organisaties beschikken al over extreem veel data. De grote uitdaging zit erin om met de beschikbare data waarde toe te voegen aan een proces of klanttraject. Data science is daarvoor uitstekend geschikt. Finance en het voorspellen van consumentenbehoeften zijn twee gebieden waarop data science effectief is toe te passen. De investering loont sowieso, want beschikt een organisatie over meer inzicht, dan zijn ook slimmere keuzes te maken. Het thema data science neemt precies hierom een steeds prominentere rol in tijdens de Big Data Expo.