Data Inzicht Gedreven Cultuur, ons fundament voor exponentiele groei

DON 14:00 - 14:30

Zaal 2

Tableau

 

Tableau

In de supply chain heb je niet altijd de controle op alle factoren en kom je soms in aanraking met onvoorziene omstandigheden, zeker in de onzekere omstandigheden van vandaag. Voor Toelevering Online is het op tijd leveren van producten een absolute must. Ze zijn een exponentieel groeiend platform waarin klanten hun maatwerk kozijnen kunnen bestellen en binnen 5 werkdagen op locatie geleverd krijgen.

Directeur van Toelevering Online, Daan Bol, vertelt in deze lezing over hoe zij er in slagen hun producten altijd op tijd te leveren door het inrichten en gebruiken van een dataplatform. Interne en externe databronnen worden gebruikt om data te visualiseren om zo meer transparantie in de supply chain te creëren en daarmee een datagedreven cultuur en een snelle bedrijfsgroei te realiseren.

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Analytics

    Het is niet nieuw als we zeggen dat ieder bedrijf beschikt over een enorme bulk aan informatie. Om waarde te kunnen creëren aan data dient het proces van ontdekken, interpreteren en communiceren van significante patronen doorlopen te worden. Het zijn de organisaties die erin slagen om gebruikers op diverse niveaus deze data te laten analyseren die hun kansen grijpen. Begrijpelijke analysetools zorgen voor begrip tussen de ene en de andere medewerker, ongeacht het niveau. Maar vermoedelijk nog belangrijker: de juiste analyse leidt tot slimme campagnes en bevlogen medewerkers, zaken die gericht zijn in te zetten voor het behouden van klanten.